Lokalprodusert

Norsol er i dag en av landets ledende solskjermingsbedrifter, med fokus på skreddersydde, produkter av høy kvalitet. Alt er basert på godt, norsk håndverk.

Hvordan lykkes du med lystett og mørkleggende solskjerming?

Hva er den beste måten å mørklegge et rom, for eksempel et soverom eller TV-stue? Og hvordan kan du lykkes med det uten å gå på akkord med design og estetikk? Les videre for å lære om de forskjellige typene solskjermingsproduktene som har mørkleggende og lystette egenskaper, og hvilke blendingsgrader du kan velge mellom.

Les mer her

Innvendige eller utvendige persienner?

Men med mylderet av solskjermingsprodukter på markedet, hva skal du velge? Her går vi gjennom to populære produkter i sortimentet vårt, utvendige og innvendige persienner, og forteller om fordeler og ulemper med dem begge.

Les mer her

Hvorfor velge markise?

Norsol tilbyr vanlig screen og zip screen. Utseendemessig ser produktene like ut, men hemmeligheten er skjult i sideskinnene; en påsveiset glidelås eller “zip” låser duken i hver sideskinne og beskytter mot vindforhold.

Les mer her

Årets bedrift

Familiebedriften Norsol har gått av med den gjeve tittelen Årets bedrift i Møre og Romsdal, for sitt tydelige fokus på lokal og bærekraftig produksjon. Dette er et kvalitetsstempel overfor alle våre kunder, sier markedssjef Krister Nekstad.

Les mer her

Solskjerming til vippevindu

Vippevinduer har blitt stadig mer populært i takt med moderne byggestiler. De praktiske vinduene har lang levetid, og kan åpnes fra høyre eller venstre side, eller som en liten glippe øverst eller nederst i vinduskarmen.

Les mer her

Solskjerming til skråvinduer

Skråvinduer er morsomme, fiffige og tilbyr en lur løsning for å utnytte tilgangen på dagslys maksimalt. Vi finner ofte skråvinduer på loftet, eller andre steder der man ønsker å slippe inn litt ekstra sol.

Les mer her

Hva er en Miljøfyrtårn-bedrift?

Vi er glad for at vi kan vise våre kunder og samarbeidspartnere at vi tar samfunnsansvar på en tydelig måte. I dag vektlegger vi bærekraft i alt vi gjør, og gjennom jevnlige besøk og grundige analyser blir vi holdt på tå hevd for å fortsette å forbedre oss – hver dag.

Les mer her

Det gode hytteliv

3 fordeler med å velge rett solskjermingsprodukter på hytta. Slik kan du tilføre hytta nye egenskaper, enten du ser etter ly for vinden, beskyttelse av fasaden eller en stilig oppgradering.

Les mer her