Jeg finner ikke produktet mitt i bestillingsskjemaet. Fikser dere andre mobiler enn det som står oppført?
– Ja, send en Epost med spørsmål.

Er det bare å droppe innom, eller bør jeg bestille time først?
– Du må bestille time under fanen ” Bestill time” . 

Må jeg ta backup av tlf før jeg eventuelt leverer den inn?
– Nei, det trengs ikke. Vi sletter ingenting. Men “Kunden” er selv ANSAVARLIG for å ta sikkerhetskopi av enheten om noe likevel skulle skje under reparasjon.

MOBREP AS er frittstående uautorisert verksted. Tjenestene og produktene leveres uavhengig av mobiltelefonprodusenter, nettbrettprodusenter og øvrige elektronikkprodusenter.

Vi gir 6mnd garanti på alle reparerte deler – og vil bytte til ny del kostnadsfritt om du skulle oppleve funksjonsfeil. Dette gjelder ikke selvpåførte skader som f.eks knust skjerm, fukt etc.

 

Servicebetingelser:

-Ved tilfeller av knust skjerm, skadet skjerm, skeiv/skadet ramme, væskeskade mm.. så vil garantien fra produsenten forsvinne.
-MOBREP gir deg 6mnd garanti på reparasjon. Vi stiller kun garanti på delen vi skifter, andre feil dekkes ikke.
Ingen garanti ved fukskade, reparert privat eller av andre. NB! Ingen garanti på enheter som er jailbreaket.
Du mister din opprinnelige garanti på produktet ved knust skjerm eller andre ytre skader.Men vi stiller med ny 6 måneders garanti på delen vi reparerer. Telefoner/iPad med skjeiv ramme kan ha feil som ikke er synlig i reparasjonsøyeblikket. Telefoner er ikke vanntette etter skjermbytte. Det kan være skade på touch ID – selv om den fungerer ved innlevering – dette kan ikke fikses og dekkes ikke av MOBREP.
Ved andre reparasjoner på telefon/nettbrett med knust skjerm er det alltid en risiko for mer skade på skjermen. Dette dekkes ikke av MOBREP.
Merker i ramme kan forekomme ved retting av skjeiv eller skadet ramme.
-MOBREP fraskriver seg alt ansvar ved enheten om den er væskeskadet eller reparert av andre. Dette gjelder under rep og i ettertid.
-MOBREP AS er fristtstående leverandør. Tjenestene og produktene leveres uavhengig av mobilprodusenter, nettbrettprodusenter og øvrige elektronikkprodusenter.
Kunden er selv ANSAVARLIG for å ta sikkerhetskopi av enheten.
Telefoner/Nettbrett som ikke er hentet innen 3mnd, tilfaller MOBREP AS.