Vannskade mobil

Dersom produktet ditt har fått vann på seg, og du mistenker en vannskade:

  • Ikke skru produktet på. La produktet være avslått!
  • Ikke lad produktet.

Produktet kan tilsynelatende fungere som det skal, men risikoen for senskader er stor. Det som skjer om man ikke får renset hovedkortet er at mikropartikler over tid kan føre til kortslutning på hovedkortet. Dersom dette skjer, kan det bli en svært kostbar reparasjon – om det i det hele tatt går an å reparere. Vi i Mobilreparatøren er svært opptatt av at du ikke skal få økonomiske overraskelser!

Det er viktig at du oppsøker et mobilverksted snarest. Vi kan spesialrense og sette en diagnose. Når vi deretter vet hva som må gjøres tar vi kontakt med deg for å avtale videre. Du kan ta kontakt med oss via kontaktsiden vår.

MOBREP AS er frittstående uautorisert verksted. Tjenestene og produktene leveres uavhengig av mobiltelefonprodusenter, nettbrettprodusenter og øvrige elektronikkprodusenter.

Servicebetingelser:

-Ved tilfeller av knust skjerm, skadet skjerm, skeiv/skadet ramme, væskeskade mm.. så vil garantien fra produsenten forsvinne.
-MOBREP gir deg 6 mnd garanti på reparasjon. Vi stiller kun garanti på delen vi skifter, andre feil dekkes ikke.
Ingen garanti ved fukskade, reparert privat eller av andre. NB! Ingen garanti på enheter som er jailbreaket.
Du mister din opprinnelige garanti på produktet ved knust skjerm eller andre ytre skader.Men vi stiller med ny 6 måneders garanti på delen vi reparerer. Telefoner/iPad med skjeiv ramme kan ha feil som ikke er synlig i reparasjonsøyeblikket. Telefoner er ikke vanntette etter skjermbytte. Det kan være skade på touch ID – selv om den fungerer ved innlevering – dette kan ikke fikses og dekkes ikke av MOBREP.
Ved andre reparasjoner på telefon/nettbrett med knust skjerm er det alltid en risiko for mer skade på skjermen. Dette dekkes ikke av MOBREP.
Merker i ramme kan forekomme ved retting av skjeiv eller skadet ramme.
-MOBREP fraskriver seg alt ansvar ved enheten om den er væskeskadet eller reparert av andre. Dette gjelder under rep og i ettertid.
-MOBREP AS er fristtstående leverandør. Tjenestene og produktene leveres uavhengig av mobilprodusenter, nettbrettprodusenter og øvrige elektronikkprodusenter.
Kunden er selv ANSAVARLIG for å ta sikkerhetskopi av enheten.
Telefoner/Nettbrett som ikke er hentet innen 3mnd, tilfaller MOBREP AS.